Mitä asiantuntijat sanovat

SwimCountTM Spermatest edustaa vallankumousta miesten hedelmättömyyden varhaisessa diagnosoinnissa. Meidän on muistettava, että se on syy 40 %:iin hedelmättömyysongelmista. Toinen 40 % johtuu naisista ja loput 20 % tuntemattomista syistä. Emme saa aliarvioida miespuolisen tekijän merkitystä lisääntymisessä, ja siksi tällainen testi, jonka avulla miehet voivat saada varhaisen diagnoosin erittäin luotettavasti omassa kodissaan, on läpimurto, hän selittää ja korostaa edelleen "että korkea ikä on myös miehen hedelmällisyyteen vaikuttava tekijä."

"SwimCountTM SpermCare -ravintolisä sopii erittäin hyvin SwimCountTM Spermatestin kanssa, kun mies haluaa parantaa siittiöiden laatua. Se ei ole lääke, vaan ravintolisä, jota voidaan käyttää normaalin ruokavalion yhteydessä. Siksi miehellä itsellään on kyky vaikuttaa lopputulokseen tukevilla elämäntapavalinnoilla. SwimCountTM SpermCare on siis erittäin hyvä lisä, koska kestää vähintään 10-12 viikkoa (90 päivää), ennen kuin mies tuottaa uusia siittiöitä kehoonsa. Ammattimainen mielipiteeni on, että SwimCountTM SpermCare voi elämäntapamuutoksen lisäksi parantaa mahdollisuuksia parantaa siittiöiden tuotantoa, jotta nainen tulee raskaaksi luonnollisesti.

IVF-tutkimuksen ohjaaja Dr. Marcos Meseguer Escrivá, Fertility Clinic IVI, Valencia, Espanja

Uusi-Seelanti oli ensimmäinen maa Tanskan ulkopuolella, joka sai SwimCountTM Spermatestin. Uuden-Seelannin hedelmällisyysasiantuntijat uskovat, että se motivoi miehiä osallistumaan hedelmällisyytensä. "Uskon, että sillä voi mennä pitkälle. Se herättää paljon keskustelua miesten keskuudessa. Se auttaa sinua suunnittelemaan asioita. Sen ei tarvitse tarkoittaa heti yrittämistä, mutta se saattaa estää sinua odottamasta 35-vuotiaaksi. ” ( www.stuP.co.nz , lokakuu 2015)

Aucklandin hedelmällisyysklinikan lääketieteellinen johtaja Repromed Dr. Guy Gudex, Uusi-Seelanti

 

"Ammattimainen mielipiteeni on, että SwimCount TM [Sperm Quality Test] on lähin tuote laboratoriopohjaista siittiöanalyysiä. Itse asiassa tuote testattiin ja sen todettiin olevan yli 94 % luotettava verrattuna laboratorioon perustuvaan siittiöanalyysiin. ” (SwimCount TM Review, YouTube, heinäkuu 2016)

Vanhempi embryologi Claire Moran, PhD, Redesigned Fertility Clinic, Kikenny, Irlanti)