Meistä

The SwimCount Founders

SwimCountin tarina

Vuonna 2010 Jacob Møllenbachilla ja Steen Laursenilla oli kunnianhimoinen idea; He halusivat kehittää kotitestin, joka voisi mitata miesten siittiöiden laatua, toisin kuin olemassa olevat testit, jotka mittaavat vain siittiöiden määrää.

Heillä molemmilla oli yli 15 vuoden kokemus hedelmöityshoidosta ja keinosiemennyksestä – Steen Rigshospitaletin tutkijana ja myöhemmin Fredericiassa sijaitsevan hedelmällisyysklinikan osaomistajana.

Vuoteen 2011 mennessä projekti oli edennyt siihen pisteeseen, että varsinainen yritys perustettiin – MotilityCount Aps ja tanskalainen sarjayrittäjä (Nicolaj Nielsen) liittyi tiimiin. Samana vuonna yritys sai ammattisijoittajia tanskalaisen sijoitusrahaston SEEK Capitalin muodossa. Vuonna 2014 MotilityCount sai lisärahoitusta kahdesta lähteestä: 1. Overland A/S, joka omistaa Knudsen Plastin (Knudsen Plast on lääketeollisuuden tuotannon asiantuntija). 2. Yritys sai samana vuonna Markkinakehitysrahastolta tukea kehityksen loppuun saattamiseen ja tuotannon käynnistämiseen.

Vuonna 2015 tavoite saavutettiin: Saimme kehitettyä maailman ensimmäisen kotitestin, joka antaa todellisen vastauksen miehen siittiöiden laadusta. Tuote myydään SwimCount tuotemerkillä. Samana vuonna SwimCount sai koko Euroopan unionin CE-sertifikaatin, mikä tarkoittaa, että SwimCount täyttää kaikki standardit ja määräykset, jotka tuoteluokissaan on täytettävä.

Vuonna 2019 SwimCount sai FDA:n hyväksynnän – tärkeä virstanpylväs SwimCountille, koska tämä tarkoittaa, että tuote on testattu ja hyväksytty myyntiin Yhdysvalloissa.

 

Meistä

SwimCount™ spermalaatutesti on vallankumous miesten hedelmällisyyden varhaisessa diagnosoinnissa. Se mittaa voimakkaimpien progressiivisten uimarien keskittymistä, jotka ovat ainoat siittiösolut, jotka voivat saavuttaa ja hedelmöittää naisen munasolun. SwimCount™ on kelvollinen esiseulonnainen siittiöiden laatutesti kotikäyttöön erinomaisella 96 %:n tarkkuudella.

Tiedämme, että vaikeudet tulla raskaaksi luonnollisella tavalla voivat olla pitkä, turhauttava ja monimutkainen prosessi, ja tiedämme, että lapsettomuusongelmat ovat hyvin yksityinen asia. Monien mielestä on sekä epämukavaa että kiusallista käydä lääkärissä, sairaalassa tai hedelmällisyysklinikalla saadakseen tietoa hedelmällisyyspotentiaalistaan. Näiden haittojen takia et ehkä koskaan pääse testaamaan hedelmällisyyspotentiaaliasi. Ja yhtäkkiä on liian myöhäistä.

Missiomme on käsitellä näitä ongelmia sekä lisääntyvää ja laiminlyötyä miesten hedelmällisyyttä kaikkialla maailmassa, sillä yli 20 prosentilla miehistä on matala siittiöiden laatu.

  • Yksi kymmenestä pariskunnalla kokee ongelmia yrittäessään tulla raskaaksi.
  • Noin 40 % maailman hedelmättömyydestä johtuu miespuolisista tekijöistä.

 

SwimCount™ Sperma Quality Test -testillä teemme hedelmällisyytesi tuloksen saamisen helpoksi ja mahdolliseksi huomaamattomasti jo vauvaprosessisi varhaisessa vaiheessa. Korkealla luotettavuudella ja mukavasti omassa kodissasi.

Olitpa vasta aloittamassa tai yrittänyt jo jonkin aikaa, ruokavaliovalinnat ja ravitsemus voivat vaikuttaa hedelmällisyyteen. SwimCount™ tarjoaa innovatiivisia lisäravinteita (tulevat myyntiin Suomessa vuoden 2023 lopulla), kun välität siittiösi laadusta. Olemme täällä auttaaksemme sinua hedelmällisyysmatkasi jokaisessa vaiheessa ja välitämme vilpittömästi polustasi onnistuneeseen raskauteen.

Olemme kunnianhimoinen ja yhteistyökykyinen tiimi, jolla on sekä tieteellistä että kaupallista kokemusta hedelmällisyyden alalta. Olemme aidosti kansainvälinen yritys ja tavoitteenamme on lisätä tietoisuutta miesten hedelmällisyydestä ja mahdollistaa sinun vauvaunelman toteuttaminen ennemmin tai myöhemmin. Kasvavien hedelmällisyyden haasteiden maailmassa tiedämme, että joka päivä on tärkeä.

 

SwomCount logo with slogan